- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ezért kell ilyen esetben mindig unboxing videót készíteni. Legfőképp, ha a csomagolás sérült. Itt márpedig annak kellett lennie. Ha, nem, akkor küldtek neked egy törött kijelzős tablet-et...
Nem akarlak lelombozni - még jobban - de ahogy itt előttem is írták - kutya nehéz ehhez kijelzőt találni (én is próbáltam). Rohadt nagy a kavarás. Én már csak ezért is kerülöm az ilyen "B" vagy "C" kategóriás márkákat, mert kb. nincs két egyforma termékük (mindig azt rakják bele, ami épp kéznél van). Support / alkatrész nincs, vagy ha mégis, korlátolt ideig.
Egyébként legalább bekapcsol, működik?#87632 PitLee
Ezt néztem én is, de már ott bukott a dolog, hogy nem jó oldalon van az önimádó kamera lyuka... szóval, ja, ez sem az ALLDOCUBE-hoz való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest