- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen egeret válasszak?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
sziasztok!
Telekomnál van egy combosabb levásárolható kedvezményem. elsőre laptopot néztem, de nincs igazán olyan, amit ne éreznék kompromisszumosnak, ezért a tabletek felé fordultam.
telefonban iPhoneos vagyok, de van Samsung S20FE-m is, szóval nem vagyok reményteleniPadjuk épp nincs vagy nagyon drága, ezért kezdtem a következő két modellt nézni:
Xiaomi Pad 5
Samsung Galaxy Tab S7 FENem játszom, webezek, filmezek, streamelek, ezek mellett némi email+Office használat lehet. Desktop gépem van, illetve van 2-3 laptop itthon mindig, afféle kiegészítő lenne, amivel rohangálhatok is, de ha azon kell megírni egy hosszabb levelet, arra is jó - ezért gondoltam, vennék hozzá billentyűzetes tokot is.
mennyire használható fentiekre egy ilyen tablet? nyilván nem 1:1 laptop helyettesítő, de afféle on the go használatra ma már elég egy ilyen androidos tablet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest