- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Na visszajöttem, beszámolok. Lassan egy hete van Galaxy Tab S7 FE-m (WiFi, 4/64 GB).
Szép, nagy, minden jó amit elmondanak róla, igaz
Az app-szituáció sokkal jobb, mint amire számítottam Androidon. Bár lehet, csak azért, mert tablet dolgokra használom. Szociális médiákra, bankolásra stb ott a telefon. Itt inkább cloudban lévő fájlokkal zsonglőrdködöm, szerkesztem és cirkálom össze őket, jegyzetelek, email, böngésző és youtube app. Ezekre mind tökéletes és indokoltnak érzem hogy még egy eszköz az életemben.
Első tabletem és stylusom, és nem erre számítottam. Mármint maga az írási élmény kb tökéletes, de 3 nap alatt sikerült kvázi-eltörnöm a toll hegyét. Nem beletörött, csak megtört, így ki tudtam venni egy csipesszel, és a cserehegyek már úton vannak, de kicsit aggaszt, hogy ennyire érzékeny téma. Remélem, hogy mire az 5-pack végére érek, sikerül annyira megszoknom, hogy pár hónapot kibír egy tollhegy.
Két dolgot emelnék ki ami miatt tanakszom, hogy leváltsam a sima S7-re.
1. A kijelző talán kicsit nagy. Sokszor nagyon örülök ennek, de sok esetben túlzás/kihasználatlan. Portré módban nevetséges használni, és fekvő módban is csak asztalon (kitámasztva tokkal, vagy fektetve) érdemes, semmiképp sem egy kézben tartós dolog. A 11 inch már közelebb lenne ehhez.
2. Egy appon belül tevékenykedve nagyon jó teljesítménye van, de rendszeresen rajta lehet kapni, hogy microstutter történik. Leginkább hirtelen appváltáskor vagy értesítés-vadászatkor (lehúzom s néhányat dismisselek). Pedig a 778G saját Geekbench futtatásom alapján is 90%-ban hozza az S7 prociját, s a RAM-ot még soha nem láttam a widget szerint 3 GB fölé menni (meg akkor is van stutter, ha alig van app megnyitva). Szóval nem értem, hogy mi a bottleneck, és úgy érzem, hogy egy 500 eurós android szinte 2022-ben kellene tudjon smooth lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest