Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamás86
tag
válasz
xrvman #84824 üzenetére
Szia a Hms ne tántorítson el a matepad 10.4 től én is vettem egyet kivancsiságból és mindent tud amit egy google tablet alapvetően.Mindent tudtam pótolni más forrásból.Akku paradés játékok nagyon jól mennek.Hbo go hd megy kodi kiegeszitővel hd ba rtl most+ ugyan ugy netflix az sd sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Apple MacBook
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- WOT - Roham
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest