Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Somatom
üzenetére
Köszi a tippet. Tegnap megvettem az S6-ot és eddig nagyon jónak tűnik. Bár nem a legújabb széria, mégis a sebessége nagyon kellemes, a kijelzője nagyon szép. Szerintem megfelelő lesz az igényeimnek. Ugyan nem LTE verziós lett, de telefon a legtöbbször amúgy is nálam van, majd azt hotspot módba rakva használom a mobilnetet. Ez esetek 90%-ában amúgy is wifi használat lesz.
Bekapcsolás után végigjátszottam a frissítéseket, android 9 -> 10 váltást is, a legvégén, pedig csináltam egy factory reset-et. Így már a frissített 10-et kezdtem csak "belakni".
Figyelve a ram használatot a rengeteg megnyitva hagyott appom mellet, jó ötlet volt a 8GB/256GB verzió. Legalább nem kell a régi appokat sem kilőnie a rendszernek.
Szóval, úgy gondolom jó döntést hoztam a vásárláskor.
(Mondjuk valami francia import lehet, mert francia nyelvű a doboz és xef a software is rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX