Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Kicsit tartok attól, hogy ezekbe ilyen jutott, és ugyanezt raknák bele, mivel mindkettő recsegős. Eleve elég halk is, alapból gyenge. Viszont átgondolom. Mondjuk az asszony nem válogatós, én eleve visszaadtam volna első nap emiatt, de akkor nem igazán tudnék mit venni itthonról. Ebben az árkategóriában egy Lenovo M8-at tudtam volna lapni, de az csak 8"os, es szintén a silány minőségű hangszóróját szidták, ami elvileg csak mono.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- alza vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa Rally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fotók, videók mobillal
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX