Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Emberek, vettünk mi egy olcsó táblagépet az asszonynak, hogy ne gyilkolja le, sorban a hatodik telója akkuját a sok videó és filmnézés miatt. Ha csak arra kell, biztos jó lesz, mondom én. A keresőben nem sok találat van, lényegében semmi, gondoltam, hogy hozzászólok a témához, hátha jól jön majd valakinek.
Ez egy iGET W102 típusú ketyere, Szovákiában vettem 104 euróért. Nem is vészesen lassú, nem is néz ki gagyinak, sőt, már egy hete fagyás és lassulás nélkül megy. A hátlap is jópofa, először azt hittem, alu, fémcsiszolt éllel, de rájöttem, hogy csak a futárnál fázott szegény, ezért csapott be majdnem
Mindenesetre jól összepakolták, a kijelző se rossz, bár nem a legjobb IPS, ez tény. Na, de a hang! Kérem, 2020-ban ilyet a világra ereszteni... talán tizen valahány éve hallottam utoljára ilyet egy régi mobilomnál. Sztereó létére halk, és 70 százaléktól felfelé recseg. Szóval a terv befuccsolt, bár kár érte, mert higyjétek el, tök jó lenne egyébként ezért a pénzért. Szóval aki használni akarja egy tablet beépített hangszóróit, az ne vegyen ilyet ettől a gyártótól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest