-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
válasz
gabber01
üzenetére
"Én androidos tabot akartam, mert jellemzően droidosak vagyunk, de csalódottan vettem tudomásul, hogy 200 alatt nincs szóba jöhető alternatíva, annyit pedig nem vagyok hajlandó kiadni."
Dettó itt tartok én is. 4-5 évre vennék tabletet, az S6 lite már most gyenge, tesztekben írják is, hogy elég gyenge hardveresen sajna, és ez nem csak játékokban jön ki, meg videóvágásnál. Media marktban egymás mellett voltak kiállítva, kipróbáltam, S6 vs S6 lite közül az S6 lite egyszerűen csiga mindenben, az S6 meg 200k.
Pl. a böngésző betöltése, vagy akár csak a képernyő elfordulásában is tetű lassú, TAB S6 mellett mindenhol előjön a tesztekben is, hogy döcög, ez a 25%-17%-os hasonlat sajna nettó hülyeség

Ipad 8 teljesítményben duplája, árban meg kb. ugyanott van, mint a tabs 6 lite pl. Durva, hogy 2020-ban az apple az ad jó ár/érték arányt tabletben

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus Pad 3
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Projektor topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX