-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
cidalain #83725 üzenetére
Persze, amin az erősebb hw tud segíteni. Ezért kell a heterogén androidos rendszereken relatíve sokkal bikabb SoC a sima futasert, amit az apple ehhez képest relatíve kisebb teljesítményből is meg tud oldani a zárt rendszer miatt.
A probléma hogy egy A12 szintű chip emellett baromi combos is, tehát az androidos tabok így ár kategórián belül igencsak halmozottan hátrányos helyzetbe kerülnek.
Mert azt ne mondd már nekem, hogy az erős hw nem jelent előnyt. Igenis a mindennapos átlag felhasználás során is masszívan érezhető. Az időtállóságról ne is beszéljünk.Én androidos tabot akartam, mert jellemzően droidosak vagyunk, de csalódottan vettem tudomásul, hogy 200 alatt nincs szóba jöhető alternatíva, annyit pedig nem vagyok hajlandó kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest