- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
cidalain #83725 üzenetére
Persze, amin az erősebb hw tud segíteni. Ezért kell a heterogén androidos rendszereken relatíve sokkal bikabb SoC a sima futasert, amit az apple ehhez képest relatíve kisebb teljesítményből is meg tud oldani a zárt rendszer miatt.
A probléma hogy egy A12 szintű chip emellett baromi combos is, tehát az androidos tabok így ár kategórián belül igencsak halmozottan hátrányos helyzetbe kerülnek.
Mert azt ne mondd már nekem, hogy az erős hw nem jelent előnyt. Igenis a mindennapos átlag felhasználás során is masszívan érezhető. Az időtállóságról ne is beszéljünk.Én androidos tabot akartam, mert jellemzően droidosak vagyunk, de csalódottan vettem tudomásul, hogy 200 alatt nincs szóba jöhető alternatíva, annyit pedig nem vagyok hajlandó kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest