- TCL LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ezek úgy működnek, hogy a tokban van egy mágnes, a tabletben meg egy érzékelő, semmi extra. Kérdés, hogy a kinézett tokban van-e ilyen mágnes. Ezt sajna nem tudjuk mi sem. Telefonon szerintem meg tudják mondani.
(#82476) Greencorso
Én a lenovot nem venném a snapi 450 miatt, szerintem a Huawei jobb. De mondok még jobbat a T5 4/64-nél. Ha a keret kicsivel mehet feljebb, vegyél Mediapad M5 Lite 4/64-et. Ugyanaz az alaphardver, viszont sokkal nagyobb akku, több szenzor, plusz érintőtoll opcióban (figyelni kell mert van toll nélkül is)(#82474) Xavius
Ha az nem visz el valami játékot, akkor semmilyen más androidos tablet sem fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Magisk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Robot fűnyírók
- PlayStation 5
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest