- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightspirit
csendes tag
sziasztok,
szeretném jó pár éves Nexus 7-tabomat lecserélni egy aktuálisabbra. annak idején jó cucc volt azóta is megy szépen. Igaz a 4.4 kitkat-et frissítettem 6.0.1ig. Hibátlanul működik de elférne a frissebb op rendszer és bizony meggyűlik a baja a mai alkalmazásokkal, egyszerűbb játékok pl. War and Order, Alien Blackout nem mennek folyamatosan már. Vagy egy akármilyen egyszerűbb RPG. PUGB megáll egy helyben de gondolom az pc-n sincs optimalizálva szóval mindegy. Mivel nem követem a trendeket nem nagyon vagyok képben, elvileg játékra használnám az újat, esetleg filmezés. Samsungot nem szeretnék annyira hülyén van árazva ami olcsóbb abban alig van memória, ami meg ok hardver az meg kb egy számítógép ára. És annyi márkát találtam...Teclast, Chuwi, Alldocube, Lenovo, Asus már talán nincs is frissebb, se Acer, Huawei és Amazon Fireből(jövő hónapban jön frissített kiadás erősebb hardverrel) már láttam jót viszont a Google play hiányzik nekem, nem vagyok egy nagy guru hogy így-meg úgy rootoljak meg ráoperáljam. Miaz ami esetleg jó ajánlat lehet a mai világban? Nagyon megbízhatatlan a sok kínai márka? Mediatek az felejtős inkább a Snapdragonra kell rámenni? Nos, hátha valaki tud valamit ajánlani. Lenovo Tab4 8 Plust néztem egyébként hogy jó lehet, viszont már nem elérhető a weboldalukon sem. Lehetőleg 10 col alatt keresek, kényelemesebb nekem a 8-7.
ár: maximum 200-250 euro talán még belefér.
Nagyon köszönöm. Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged