Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Videós, mozgóképes topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Akkor kicsit megnyugodtam. Tabokban egyáltalán nem vagyok otthon, így pl arról sem hallottam, hogy konkrét dedikált billentyűzet portok vannak. [link] Ezt találtuk, ami jó is lenne, ha a kiosztás jó lenne. Igazából arra kéne, hogy egyetemre bevinni jegyzetelni, mert mégiscsak könnyebb -ha nem is kényelmesebb a gépelés- cincálni ide-oda, mint egy laptopot. Ezért kéne az "magyar kiosztás" és tok páros.
Ha esetleg tudsz ötleteket adni, hogy külön hogy oldható meg, azt is szívesen venném, de úgy nem nagyon érdekli ismerősömet a dolog, fő a praktika.
Mondjuk sokat ez a "remap" sem mondott így elsőre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- Kindle 9th gen - Reklámmentes - Ingyen Foxpost
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX