- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
vigyorgó #81420 üzenetére
Az új felhasználós kuponok csak vásárló csalogatók, nem sokat érnek. Ha adnak valamire kupont, akkor az mindig jobb mint egy new user kupon. De van általános 10%-os kupon is, ami a legtöbb termékre működik: AFFBG10
Tollból én ilyet vettem akcióban 9$-ért, de nem az igazi. (Pontosabban nem ilyet, már változtattak rajta, mert az enyémen még a végén van a gomb mint a rendes tollnál).
A lényeg, hogy inkább csak függőleges tartásban lehetne vele írni, de akkor is van, hogy kihagy. Lehet csak hegyet kellene cserélni benne valami másra vagy nem tudom.
Update: Most levettem a végéről a műanyag hegyet és úgy már elfogadhatóan működik, bár még így is kihagy, de határozottan jobb.Lehet csak egy fémkupak kellene rá...
De most ezt a nemrég megjelent Nillkint venném, ennek állítható az érzékenysége és úgy reklámozzák, hogy folyamatosan lehet vele írni, nem úgy mint a többivel, szóval lehet hogy jobb.
Bár most drága, 25$ volt tavaly előrendelésben.
Bár az az igazság, hogy kissé kényelmetlen ezekkel írni ha nincs rajtad két ujjas kesztyű ami megakadályozza, hogy véletlenül firkálj vagy megnyomj valamit a kisujjaddal.
Más:
Megérkezett a Teclast M89 Pro.
Hogy lehetne megállapítani, hogy van-e benne GPS? Minden oldal azt írja, hogy van benne, kivéve Banggood ahonnan rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged