- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
És nem érzed nagynak az ipad 2018-at? Nekem az volt az érzésem, miközben üzletben próbálgattam, hogy már egy kicsit nagy, nem tudom, hogy mennyire lenne hosszú távon kényelmes használni - igaz ez még viszonylag jó árban van, a 2019 mini olyan 40k-val drágább, és ha azt nézem ,hogy Galaxy Tab S2 VE T719 8" is a kalapban van 77k-ért, akkor a 2019 miniben nem látom azt az előnyt, amiért megérné a dupla árat.
Ezek alapján a Galaxy Tab S2 VE T719 és az ipad 2018 között vacillálok most legjobban, de lehet, hogy a végén a Samsungot választom - elméletileg még idén is kapott biztonsági frissítést (és szerintem a következő 2-3 évben még elég lesz az általam használt appok nagy részének az android 7), az amoled kijelzőt szeretem, a hardware elég arra, amire használom, és mivel utódja nem lett, így android fronton nem biztos, hogy kapok hasonló tabletet, még mondjuk ipad vagy ipad mini tutira lesz jövőre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX