- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Projektor topic
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
Üdv, lenne egy kérdésem (bajom) amire nem találok megoldást. Van egy 6-os Android-os Lenovo Tabletem.
16 gigás belső tárhellyel.
Mikor megvettem, letöltöttem kb 3 játékot ami kb 1-2 gigát foglalt. Csináltam vele kb 30 fényképet, illetve 2 db 3 perces videót, erre közölte a tab hogy nincs több tárhely. WTF? Kb 50 megát foglalhatott az a pár kép, plusz pár száz megát a 2 rövid videó...Azóta visszaállítottam a gyári helyreállítással a TAB-ot, de továbbra is olyan hibát észlelek hogyha letöltök videót pl 2 gigát összesen, akkor a tárhely azt mutatja hogy a videók 2 gigát foglalnak, de a képek mappa is! Holott a képekben most 10 fotó van összesen...
Duplán számolja a videók méretét ez a fostalicska? Vagy mi a rák???
Ezenkívül az természetes hogy PC-ről a tabletre az ég világon semmit nem lehet rámásolni? Egy szimpla képet, vagy szöveges fájlt sem. Ha PC-re kötöm a tabot, csak a képek mappát látom semmi mást, és oda sem tudok behúzni semmit, csak a tab-ról PC-re lementeni a képeket/videókat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest