-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesch
tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy használt Huawei Mediapad 10 FHD-t, jó állapot, alapvető gond nincs vele. AZért kérdezlek titeket mert nincs tapasztalatom tabletekkel.
2 problémám van:
1) Youtube app ha frissítve van (11es verzió, de 10est is próbáltam) nem hajlandó lehetővé tenni 360p fölötti lejátszást. Az eredeti appban (jó régi, talán 5ös ver) lehet HD-t kapcsolni, és jobb is a minőség, de ez is max 720p, sőt lehet még mindig csak 480p. Ez mi a frász? OGyoutube-ot nem tudtam feltenni, szintaktikai hibát írt. build.prop átírással meg lehetne oldani, de ahhoz root kéne, kedvem sincs ezzel foglalkozni, meg igazából ajándék lenne viszonylag kezdőnek.
Vmi javaslat? Nagyon idegesít2) Alapvetően nem lassú az eszköz, bár a böngészés is hagy némi kívánnivalót maga után, de a Skype már pl meglehetősen lassan indul és ez zavaró. Sajna ez 1GB RAM-os verzió, ez lehet a probléma? Amúgy meg ugye Quadcore 1.2GHz. energiatakarékosságot be is lőttem teljesítmény centrikusra.
Mik a tapasztalatok? Baszhatom az 1 giga RAM miatt vagy ettől még működnie kéne rendesen?
Amugy factory resetelt gyári ROM fut rajta, pár appot feltettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest