Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Ár értékben lenne kedve valakinek 2-3 tippet adni arra, hogy mi az amit tényleg érdemes megvenni? Bestbuy tabok? Refurbished-et hol lehet válogatni?
8 éves fiamnak kell vennem valamit napokon belül. Válás, különköltözés, skype miatt kellene (írtam nemrég).
Már ott tartok, hogy inkább veszek neki egy kamatmentes hiteles drágábbat valahol, de ezen a fronton is kezdem elveszíteni a fonalat. Visszaolvastam rengeteget, youtube teszteket nézegetek, de bevallom nehezen találok megoldást.Elgondolkodtam a SG Note3-amon. 2013 szeptemberében vettem. Azóta fullpatent, 3 giga rammal. Jó, kb 180.000 volt, de éjjel-nappal be van kapcsolva, mindent kibírt, megbízható, a Samsung garanciális hozzáállása pedig kiváló.
Asuson, Aceren, valamint drága Samsungokon gondolkodom. Huaweitől félek tartósság szempontból.
Azon is jár az agyam, hogy kötök egy ingyenes bankszámlát a gyereknek, hogy érzékelje, milyen havi szinten továbbutalni pénzt (tablet hitel), amit másra is költhetne.Totál tanácstalan vagyok, nem akarok rosszul dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 11 - népalma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gran Turismo
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest