-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbana
aktív tag
Ár értékben lenne kedve valakinek 2-3 tippet adni arra, hogy mi az amit tényleg érdemes megvenni? Bestbuy tabok? Refurbished-et hol lehet válogatni?
8 éves fiamnak kell vennem valamit napokon belül. Válás, különköltözés, skype miatt kellene (írtam nemrég).
Már ott tartok, hogy inkább veszek neki egy kamatmentes hiteles drágábbat valahol, de ezen a fronton is kezdem elveszíteni a fonalat. Visszaolvastam rengeteget, youtube teszteket nézegetek, de bevallom nehezen találok megoldást.Elgondolkodtam a SG Note3-amon. 2013 szeptemberében vettem. Azóta fullpatent, 3 giga rammal. Jó, kb 180.000 volt, de éjjel-nappal be van kapcsolva, mindent kibírt, megbízható, a Samsung garanciális hozzáállása pedig kiváló.
Asuson, Aceren, valamint drága Samsungokon gondolkodom. Huaweitől félek tartósság szempontból.
Azon is jár az agyam, hogy kötök egy ingyenes bankszámlát a gyereknek, hogy érzékelje, milyen havi szinten továbbutalni pénzt (tablet hitel), amit másra is költhetne.Totál tanácstalan vagyok, nem akarok rosszul dönteni.
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Air 4 64GB Wifi Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4007
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest