- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuja1
aktív tag
válasz
pusihusi #70989 üzenetére
Végre pont került több napos kálváriámra az [AKAI 9800Q TAB-al előzmények itt!!!]
Sokat segített:
[Kínai TAB pontos típusának meghatározása]
[ PhoenixUSBPro -val ROM teletítése TAB-ra .]Legalább 30 ROM-ot töltöttem le és telepítettem PhoenixUSBPro -val. Ebből 4-5 bizonyult használhatónak.
Előforduló hibák: érintőképernyő össze-vissza érzékel, kijelzőfelbontás nem kompatibilis..... stb.A ROM-ok szerkesztését DragonFace V2.25-el végeztem. Mivel laikus vagyok a sysconfig1.lhs szerkesztésében ( DragonFace ), sokat segített a hardverek sysconfig1-ben való megtalálásához [ez a leírás]
Már csak át kellett írni a kijelző felbontását, az érintőkijelző típusát, felbontását (ami nem feltétlen egyezik a kijelző felbontásával és cumiztam is miatta
) tükrözését, forgatását (mert mindenki másként építi be a keretbe
) Giroszkóp típusa, forgatása..... stb
Egyszóval MŰKÖDIK a Tab!
Tanulság ezek a kínai tabok egyszerűen téglásíthatatlanok, bármilyen "elcseszett", farigcsált ROM lett telepítve mindig engedte, hogy telepíthessem a következőt!!!!
Ja és az eddigi 512MB RAM duplájára növekedett a "mókolás" után.
SOk időmbe telt laikusként:
1, TAB belső hardverének meghatározása.
2, Konfiguráció megadása az új szoftverben.
3, ROM feltelepítése.
UI: Azóta kaptam egy OP3N DOTT TAB-ot is javításra.
Hibája: Factory reset után tökéletesen működik. A képernyő pihentető felbukkanása után, Android frissítése és telepítése, villódzik a háttér és a képernyő pihentető.
Automatikus rendszerfrissítés kikapcsolva. Online és Offline állapotban is ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Battlefield 6
- Fogyjunk le!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest