-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Szintén új tablet beruházásában gondolkodok.
Megmondom őszintén én sem nagyon tudom mire lenne szükségem, ezért remélem ez a pár támpont segít.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
- Természetesen minél nagyobb lenne jó, de beérem kevesebbel is.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
- Új az Edigitálnál ha lehet, de más megbízható forrásból származó webshopos lehetőséget szívesen fogadok.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
- Garancia miatt jobbnak látom ha itthoni a cég.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
- Játék, kifejezetten egy típusút a mobil megóvása miatt, a régebbi típussal (1,5 giga rammal és 1,7 GHz-es kétmagos Krait 200) is egész jól vitte, sajnos nem tudom mennyire lehet így átvinni egyik kütyüről a másikra mit is igényelhet.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
- max 50k körül gondolkodtam.Konkrét elképzelésem nincs, lehetőleg a legerősebb hardver min 1,5 giga memória és 16giga tárhely azért jó volna, WIFI legyen benne, és megbízható gyártótól legyen, örülnék a 2 év garinak de ez sem feltétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest