Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nekifutok mégegyszer
:
10"-os tablet, alapvetően office, film, és net lenne a felhasználási terület, játék nem lesz, az alábbiakra szűkítettem a kört. (persze ha van más ajánlat, megköszönöm azt is)
- Asus MeMo Pad 10 ME103K Refurbished 38e (1 év gari)
- Acer Iconia B3-A20 50e (2 év gari)Melyik a jobb választás, melyik az erősebb, esetleg jobban optimalizáltabb?
Visszaolvastam elég sokat a topicban, volt olyan vélemény is, hogy az Acer Iconia elég rosszul kezeli a memóriát, pedig alig futott pár dolog.
Gondolom az Asus ZenPad Z300C jobb választás a 2GB RAM miatt is, de az már 60e lenne, .....minél kevesebbet szeretnék költeni.
A "Refurbished" tabletekkel van valakinek konkrét tapasztalata, mennyire "használtak"? (a hivatalos leírást olvastam, konkrét tapasztalat érdekelne, aki már vett ilyet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest