Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wednesday

őstag

Sziasztok a barátnőmnek szeretnék tabletet venni.

Egyszerű belépőszint elég. A lényeg, hogy ne akadozzon, folyamatos legyen a használata. Multimédia, zenehallgatás, Youtube, böngészés a a candy crush (meg egyéb elfajzott változatai) is gördülékenyen menjen. Adatkommunikáció, kamerák nem fontosak.
    25-30 ezerből jó lenne, ha kijönne, talán felmegyek 40-ig is, ha azzal egy jobb készülékhez jutok. Az árához képest persze egy viszonylag modernebb kütyü jó lenne. Azért mert évekig maradna, nem cserélgetnénk.

8"-os készülékre gondoltam, szerintem ez az ideális mértet. Viszont ez a méretkategória, mintha szűkebb lenne választék szempontjából, mint a többi.

Olvasgattam itt a topikot, Asus MeMO Pad 8-ot többen ajánlgatták. Csak nem tudom elég -e a 1GB ram.
    Nem tűnik erősebbnek, mint a családban lévő Lenovo A2109, azon meg már a belakott 4.1-es android akad mint a fene. Egy Youtube videó fél percenként megakad, 3 percig kapcsol be stb. Nem akarom hosszan ecsetelni, nem a topik témája, hogyan rázzuk gatyába a rendszert, lehet azon is lehet segíteni, csak viszonyításképp írtam.

Új hozzászólás Aktív témák