-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
HollywoodBoy #65516 üzenetére
Nekem van 1GB és 2GB rammal szerelt tabletem, utóbbi érezhetően jobb, bár mindkettőben szinte azonos 4 magos CPU van
Engem az állandó újratöltés nagyon zavar az 1GB-s tableten, főleg, hogy sokmindent használok egyszerre (sok a megnyitott weboldal is), úgyhogy én inkább a több ramra szavazok, mint a kicsit gyorsabb CPU-ra.
De a kérdéses készülékeket nem ismerem, úgyhogy gyakorlati tanácsot nem tudok adni, majd az okosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Microsoft Surface Go Model 4415Y 8/128GB // Számla + Garancia //
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged