- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
csendes #63802 üzenetére
Elvileg PAN/DUN is megy, nem tudom hogy lehet külön megosztást engedélyezni. A BlueDUN reverseDUN funkciója amit elvben nekem találtak ki, azt nem tudni, hogy csak első alkalomkor kér netet (wifit), nélküle el sem indul ez az istencsapása vagy minden indításnál igényli? Mert hát így, mint az könnyen belátható, a reverese (dial up) funkciójának nem sok értelme van, ha el sem érem! Felfogható abszurd humornak is, igen. A másik megváltó elvileg a PPP Widget 2, ezt meg csak GooglePlayből letöltve lehetne konfigurálni, külső forrásból telepítve nem engedi magát beállítani, ami szintén egy hasonszőrű poén, csak nekem már elfogyott a humorérzékem. Van olyan verzió ezekből vagy ezeken kívül, amivel fel tudnám hívni a telefont a táblámról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest