-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Victoryus #62935 üzenetére
Tegnap későn írtam már meg azt a hozzászólást, kimaradt belőle pár lényeges dolog. Az jó, hogy sikerült visszahoznod, azzal legalább most nem kell foglalkozni.
Mielőtt bármi is csinálnál mentsd le az eredeti módosítatlan fájlt, anélkül neki se állj!
Amit korábban leírtam azt a PC-n kell elvégezni, nem a tableten.Folytassuk ott, hogy megvan a módosított apk. Ezt szépen bemásolod a tablet /system könyvtárba (ne a /system/framework-be, mert bootloop lesz az eredmény), itt beállítod a jogosultságokat (rw-r--r--). Ha ez is megvan, akkor fogod ezt a módosított apk-t és áthelyezed a /system/framework könyvtárba és felülírod az eredetit (nem kell telepíteni!). Ha a másolás/felülírás közben nem indul újra a tablet, akkor sikeres volt a művelet. Ez után kapcsold ki majd be a tabletet, hogy életbe lépjen a módosítás.
Ha esetleg megint bootloop lenne az eredmény, akkor szinte biztos, hogy nem elég csak ennyi módosítás, újra is kell fordítani az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Meginogott a Netflix trónja Magyarországon
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elden Ring
- Fotók, videók mobillal
- Parfüm topik
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest