- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Victoryus #62935 üzenetére
Tegnap későn írtam már meg azt a hozzászólást, kimaradt belőle pár lényeges dolog. Az jó, hogy sikerült visszahoznod, azzal legalább most nem kell foglalkozni.
Mielőtt bármi is csinálnál mentsd le az eredeti módosítatlan fájlt, anélkül neki se állj!
Amit korábban leírtam azt a PC-n kell elvégezni, nem a tableten.Folytassuk ott, hogy megvan a módosított apk. Ezt szépen bemásolod a tablet /system könyvtárba (ne a /system/framework-be, mert bootloop lesz az eredmény), itt beállítod a jogosultságokat (rw-r--r--). Ha ez is megvan, akkor fogod ezt a módosított apk-t és áthelyezed a /system/framework könyvtárba és felülírod az eredetit (nem kell telepíteni!). Ha a másolás/felülírás közben nem indul újra a tablet, akkor sikeres volt a művelet. Ez után kapcsold ki majd be a tabletet, hogy életbe lépjen a módosítás.
Ha esetleg megint bootloop lenne az eredmény, akkor szinte biztos, hogy nem elég csak ennyi módosítás, újra is kell fordítani az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest