Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Üdv
Ma vásároltam egy Huawei mediapad T1 8.0 LTE készüléket. A készülék alapvetően nagyon patent, csak lehet mégis van egy kis probléma.
Szóval első körbe amit vettem hozzá 16gigás samu micro sd-t telemásoltam filmekkel(majdnem tele, 1.5gb szabad még van)és elkezdtem belenézegetni. Na most ugye a gyári lejátszóval néma volt az összes, ezért google play alól szedtem le vlc playert. Ott már hang meg minden oké volt.
Csakhogy(avi és x264es kódolásokról beszélünk-BDrip-) időszakosan vlc alatt bevillan egy világoskék folt videolejátszás közben ami eltakarja a fél képernyőt és ez nagyon zavaró. Úgy kell elképzelni hogy teljesen random így bevillan 1másodpercre. (gyári lejátszónál nincs ilyen, csak ott éppen hang sem ugye
)Ez vajon valamiféle kodekhiba lehet, vagy a készüléknek van valami baja?
Többi területen(net, zene, játék)minden oké, csak ez így kicsit gáz hogy időnként bevakuzik a a kijelző lejátszás közben. Próbáljak esetleg valami másik lejátszót, vagy az általam leírt jelenség hardwares hibára utalna? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Többi területen(net, zene, játék)minden oké, csak ez így kicsit gáz hogy időnként bevakuzik a a kijelző lejátszás közben. Próbáljak esetleg valami másik lejátszót, vagy az általam leírt jelenség hardwares hibára utalna?
Dr.NX