Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Lányomnak vettünk ilyet mi is. GPS-t én sem találok. A kamerának nem tudom beállítani, hogy a micro sd-re rakja a képeket. Cinema FV-5-tel beállítottam, de akkor meg lefagyott a kamera alkalmazás, mert szerinte a micro sd nem írható. Újra kellett indítani a gépet. A játékokat is a saját 5gigás helyére rakja, nem kérdezte meg, hogy akarom-e a microsd-t alapértelmezettként használni. A hang elég halk, a kijelző fényereje lehetne jobb, de megy, minden filmet felirattal játszik (mkv, avi stb.), játékok nem szaggatnak, wifin net is elég gyors. A kezdőképernyő mellett csak 1 plusz oldal volt, adtam hozzá még egyet nagy nehezen, de újraindítás után az eltünt, az oda kihelyezett cuccokkal együtt. A kamera autofókusza gyakran kattog, ha számítógépre rakom akkor is. A lányomnak viberezni, netezni, játszani jó, nem melegszik, kinézetre szerintem nagyon szép, nem nehéz. Viszonylag jó fényképet készít. Az ez előtti Navon Raptor 8 akksija jobban bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest