Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Lányomnak vettünk ilyet mi is. GPS-t én sem találok. A kamerának nem tudom beállítani, hogy a micro sd-re rakja a képeket. Cinema FV-5-tel beállítottam, de akkor meg lefagyott a kamera alkalmazás, mert szerinte a micro sd nem írható. Újra kellett indítani a gépet. A játékokat is a saját 5gigás helyére rakja, nem kérdezte meg, hogy akarom-e a microsd-t alapértelmezettként használni. A hang elég halk, a kijelző fényereje lehetne jobb, de megy, minden filmet felirattal játszik (mkv, avi stb.), játékok nem szaggatnak, wifin net is elég gyors. A kezdőképernyő mellett csak 1 plusz oldal volt, adtam hozzá még egyet nagy nehezen, de újraindítás után az eltünt, az oda kihelyezett cuccokkal együtt. A kamera autofókusza gyakran kattog, ha számítógépre rakom akkor is. A lányomnak viberezni, netezni, játszani jó, nem melegszik, kinézetre szerintem nagyon szép, nem nehéz. Viszonylag jó fényképet készít. Az ez előtti Navon Raptor 8 akksija jobban bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest