Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
10-es kijelzővel milyen lehetőségeim vannak 50-80 ezres kategóriában?
Minél nagyobb kellene és 80%-ban PDF olvasásra, 20%-ban pedig filmezésre lenne használva.
Erőteljesen húzok a márkás darabok felé, pl. Asus Memopad, de pl. Wayteq Xtab 9, vagy az Alcor Zest már 50k körül elérhető és ez utóbbi pl. 2048x1536-os felbontást tud. Hogy aztán a gyakorlatban ez miben mutatkozik meg, arról egyelőre látatlanban fogalmam sincs, lévén a Transformerem is kielégítő volt, pedig az csak 1280x800 tíz colon.
Ha tudtok valami okosat mondani, azt nagyon megköszönném, mert sokáig nem akarok variálni a dologgal.
(első körben úgy indultam neki, hogy megveszem az Auchanban a legolócsbb BeeX tabot 15k-ért, aztán a kisfiamnak lesz min tanulni, plusz, ha néha leejti sem fogok belebetegetni, de aztán beláttam, hogy nekem is hiányzik kicsit az esti pdf magazin olvasgatás, így magam miatt megvennék egy komolyabb gépet is)Az Asus Transformerem állítólag nagyon gyors procival volt szerelve, mégis elég idegölő volt szinte minden pdf lapozgatásakor várni a képek betöltődésére, szóval félek, hogy emiatt a TF300-tól lassabb géppel csak bajban lennék.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest