- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Egy ideje már nézegetem a tableteket és persze a választásban kérném a segítségeteket.
Részben a Nexus 9-re várva kicsit jegeltem ezt a témát az elmúlt hetekben, de mivel megtörtént a bejelentés, újra aktuális a dolog. (persze tudom a tesztekre még kicsit várni kell a Nexus 9 kapcsán)
Főleg netezésre és filmnézésre (Kb 70-30 arányban), minimális játékra lenne használva néhanapján. Nagyrészt otthoni használat, ezért min 9-10" -ra gondoltam. A jó felbontás fontos, illetve elég a Wifi- nem kell 3G/4G. Árban olyan 100e körülre gondoltam.
Ami szimpatikus volt még a tesztek alapján:
-SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 2014 EDITION WIFI 16GB
Ezzel kapcsolatban ami kérdés és nem nagyon találtam semmi konkrét infot, hogy kapja-e (illetve mikor) a frissitést az android 5.0 -ra illetve hogy az Exynos 5 Octa 5420 elég erős-e.Tehát a kérdés hogy jó választás lehet-e a Note (vagy N9) vagy van-e valami jobb, amit még érdemes lenne megnézni.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest