Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
drotos.toth
csendes tag
Sziasztok!
Egy apró koccanással sikerült hazavágnom a Nexus 7-esemet. A kijelző megrepedt, az érintőképernyő használhatatlan. Még az első generációs gép volt... a javítása annyi lenne, mint az ára. A Telenornál még pörög a hűségidőm, tehát valamerre lépnem kell, ha nem szeretnék a semmire fizetni.
Szóval, új tabletet keresek, ebben kéne egy kis segítség!
- Fontos, hogy 3G/LTE kompatibilis legyen. (Legalább az előbbi...)
- Leginkább böngészésre, szövegszerkesztésre, jegyzetelésre, időnként youtube és egyéb videók lejátszására használom.
- A 7"-os kijelző nekem pont ideális volt, zsebre tudtam rakni és nem hurcoltam plussz cuccokat, vagy ha billentyűzet kellett, a bluetooth-os sem volt túl nehéz...Mit érdemes nézni, ami nem visszalépés a Nexus 7-hez képest, de nem is fizetek feleslegesen egy erősebb gépért? A tesztek közt kicsit el vagyok veszve, mindig az éppen legerősebb, legújabb a legjobb... de nem vagyok benne biztos, hogy nekem szükségem van rá.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX