- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
fateless #42279 üzenetére
Lényeges,hogy mekkora kijelzőt hajt meg a proci,az exynos még elbánik az 1280-al,de az MTK-nak határeset ez,inkább 1024-en érzi jól magát,és nem 3D-re gondolok hanem 2D-re,mint megjelenítés,képpontok meghajtása.
Én szeretem az MTK platformot,mert mára már simán elérte az "nagyokat",fogyasztásban meg melegedésben simán veri őket.(nem számok,hanem tapasztalat,használati idő szerint írom).
De nézzétek meg azért a gyártók se h.lyék,egyre több telefonban,tabletben lehet látni ezeket a procikat,nem.véletlenül.
Főleg nagyot ugrik az MTK a lépcsőfokon,mert jön a 6592-es proc,amivel szerintem leveri a nagyokat is,már teljesítményben is.
(Volt nemrég egy S4-esem,vettem fel vele sima HD-ban kb.két percnyi videót,olyan szépen bemelegedett,hogy féltem valami zárlat van benne,úgyhogy inkább gyorsan elpasszoltam,kínlódjon más vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Nem nyílnak a Foldok?
- Filmvilág
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- VR topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest