-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pischta
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlást tervezek. Tetszik az Asus memo tab fhd 10. Olvastam, hogy valaki inkább a Nexus 10-et ajánlotta. A tesztből az látszik, hogy az fhd 10 erősebb. Többfélére tervezem használni: netezés, filmnézés (hdmi-n is), játék. Az, hogy Atom procival van, előny, és hátrány is lehet. Előnye pl., hogy ha már nem lesznek frissítések rá, akkor elvileg akár Linuxot is tehetek rá. Hátránya pedig, hogy némely appok nem futnak rajta. Szeretnék venni hozzá billentyűzetet is. Tudom, hogy ezzel csak bt-s megy, a Transformer széria lenne ideális, de annyit meg nem akarok költeni rá.
Néztem az fhd 10 fórumát, elég kevés a hozzászólás, a Nexus 10-hez jóval több (bár az régebbi is). Ennyire nem veszik ezt a tabot? Még talán akkor is több lenne a hsz, ha hibás lenne. Tapasztalatok, javaslat? Árban nem nagyon akarok ezek fölé menni, a garanciális feltételek ezeknél tűnnek jónak. Alternatív ötletet is szívesen fogadok, hátha nem vettem figyelembe valami jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest