Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
tjb007! Tudom nagyon nem ide tartozik (ezért off) de itt legalább elérlek, a link amit lentebb linkelek, az meg biztos megmosolyogtató lesz pár ember számára, ezért nem privátban írok.
Ha jól vettem ki a Wayteq by fuso tv fórumában, te használsz ilyen készüléket vagy legalábbis tesztelted. Nálad mx playernél ment a hw+ dekódolás ill. próbáltál hálózaton keresztül HD filmet lejátszani? Csak mert nekem egyik sem sikerült problémamentesen. A HW+ dekódolás hibába fut, a 720p filmek lejátszása pedig akadozik hálózaton keresztül, megjegyzem ez mk808-on, ug802-n tökéletesen ment. S akkor egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=Z2CTm1sKGRo&feature=youtu.be
Ezt pár óra használat után egy egyszerű újraindítással tudtam elérni. (igen-igen, egér helyett boot logo) Hozzáteszem a gyári beállítások visszaállítása nem segít. Megy is vissza a feladónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest