Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
tjb007! Tudom nagyon nem ide tartozik (ezért off) de itt legalább elérlek, a link amit lentebb linkelek, az meg biztos megmosolyogtató lesz pár ember számára, ezért nem privátban írok.
Ha jól vettem ki a Wayteq by fuso tv fórumában, te használsz ilyen készüléket vagy legalábbis tesztelted. Nálad mx playernél ment a hw+ dekódolás ill. próbáltál hálózaton keresztül HD filmet lejátszani? Csak mert nekem egyik sem sikerült problémamentesen. A HW+ dekódolás hibába fut, a 720p filmek lejátszása pedig akadozik hálózaton keresztül, megjegyzem ez mk808-on, ug802-n tökéletesen ment. S akkor egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=Z2CTm1sKGRo&feature=youtu.be
Ezt pár óra használat után egy egyszerű újraindítással tudtam elérni. (igen-igen, egér helyett boot logo) Hozzáteszem a gyári beállítások visszaállítása nem segít. Megy is vissza a feladónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 26
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX