Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
tjb007 #41881 üzenetére
Galaxy S ben biztos nem volt olyan jó kijelző, talán az S2 ben sem, akkor vette ismerősöm mikor én a Nokia N8 -at, hasonlíthattuk, és az n8 nak sokkal szebb képe volt. Mostani S3 meg ezek az új tabletek lemossák. SZFehérvári MM -ban próbáltam ki a tableteket, több 70K és feletti samsungnak volt gyönyörű képe, egy 50 ezres volt, amelyiknek meg szarabb volt a képe mint az asus nexus 7 nek amit meg az extreme digitalba néztem még 70 ezerért. De a típusaikat nem tudtam megjegyezni, mindegyik kóddal volt ellátva P valamennyi, úgyhogy őskáosz lett a fejemben.. most felraknak egy ilyen nexus 7.7 vagy 10.1, fogalmam nincs már hogy amiket megnéztem, azokhoz képest milyen kijelzőjük lesz. De egyértelműen kettő csoportra lehet őket bontani kijelző szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Socket AM4
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest