Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dyde aktív tag válasz  CHIPman

üzenetére CHIPman

üzenetéreNem értem miért ez az "ha nem értessz hozzá" oltás  Valóban nem értek, éppen ezért kérdeztem meg hogy miért nem Valóban nem értek, éppen ezért kérdeztem meg hogy miért nem Azért kérdezek mert tudom hogy itt jobban értetek hozzá csak + jó ha tudom is az okát mit miért nem csak azt hogy ez jobb mint a másik Azért kérdezek mert tudom hogy itt jobban értetek hozzá csak + jó ha tudom is az okát mit miért nem csak azt hogy ez jobb mint a másik Köszi a válaszokat amúgy! Köszi a válaszokat amúgy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Asus Rog Ergo gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Valóban nem értek, éppen ezért kérdeztem meg hogy miért nem
 Valóban nem értek, éppen ezért kérdeztem meg hogy miért nem  Azért kérdezek mert tudom hogy itt jobban értetek hozzá csak + jó ha tudom is az okát mit miért nem csak azt hogy ez jobb mint a másik
 Azért kérdezek mert tudom hogy itt jobban értetek hozzá csak + jó ha tudom is az okát mit miért nem csak azt hogy ez jobb mint a másik  Köszi a válaszokat amúgy!
 Köszi a válaszokat amúgy! Dr.NX
 Dr.NX