Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- iPad topik
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sodokan tag válasz  Aflamin

üzenetére Aflamin

üzenetéreModdolt romokból ahogy olvastam van elég  
 Ezek a fórumozók vásárolnak (pl tokot) aliexpresszről, de én nagyon bizalmatlan vagyok azzal az oldallal szemben!Én néztem ugye a hongkongeeken, de van egy oldal [link] és ezen nem találni róla infót ellenben a geekbuyingot 9/10-re értékeli, illetve ott olcsóbb is, illetve a linkelt fórumon is beszéltek róla, a hongkongeekről kevésbé.Nektek mi a véleményetek, honnan kéne beszerezni?Magáról a tabletről azt írják hogy gyári launcherrel és vagy rommal nem tökéletes a kezelőfelület, ellenben egy kis varázslással fasza lesz, a kép nagyon jó éles és élettel teli, az egyik blogger dicséri a wifi-t mások azt mondták nem jó.A blogger szerint műanyag hátlap van és ugye az kevésbé árnyékol ellenben pl az ifive honlapja azt írja hogy magnézium borítás van, és ugye amiatt lehet rosszabb a wifi vétel!Vajon akkor most milyen hátlappal jön? 
 Az akkuról áradozik a blogger, ahogy a papírból is látszik.Szóval már csak az a kérdés, honnan vegye az ember? 
 Hongkongeeken, van vámvédelem bár nem tudom mennyire kell ebben hinni...gondolom ugye az az alapja hogy pár dolláros ajándékként küldik, és akkor nem vámolják meg, ami ugye fasza lenne.
 Van még a [geekbuying] de ugye ha onnan jön lehet megvámolják, az +60$
 Meg afasttech-en is meg lehet venni.Szóval, ki mire szavaz? Illetve a smartq tabletet hogy vetted?Mert nem találok a linkelt oldalon semmilyen információt  Itt egy blogger véleménye! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX
 Dr.NX