- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sodokan
tag
válasz
this is life #42395 üzenetére
a factory reset akkor is opció, ha a kezdetektől fogva ilyen? /két vagy 3 hetes a tablet/
-
sodokan
tag
Sziasztok!
Vettem egy ifive x2-t, és kb minden nap lefagy.Ez szerintetek mitől lehet?Ha elkezdek a rommal bűvészkedni az megoldhatja a problémát?
-
sodokan
tag
csak nekem nem megy a geekbuying oldala?
-
sodokan
tag
csak gondoltam hátha szebb képet ad a nagyobb ppi, de bocsi ha nem
illetve 30 dollár a különbség nagyobb felbontásért és 3Ah kapacitásért, így szerintem jobb vétel az ifive -
sodokan
tag
Még ez a tablet is fasza lenne, csak nálam az 1024p kizáró ok, főleg 8"-nál, a ppi eléggé megsínyli...
-
sodokan
tag
válasz
Aflamin #40886 üzenetére
Moddolt romokból ahogy olvastam van elég
Ezek a fórumozók vásárolnak (pl tokot) aliexpresszről, de én nagyon bizalmatlan vagyok azzal az oldallal szemben!Én néztem ugye a hongkongeeken, de van egy oldal [link] és ezen nem találni róla infót ellenben a geekbuyingot 9/10-re értékeli, illetve ott olcsóbb is, illetve a linkelt fórumon is beszéltek róla, a hongkongeekről kevésbé.Nektek mi a véleményetek, honnan kéne beszerezni?Magáról a tabletről azt írják hogy gyári launcherrel és vagy rommal nem tökéletes a kezelőfelület, ellenben egy kis varázslással fasza lesz, a kép nagyon jó éles és élettel teli, az egyik blogger dicséri a wifi-t mások azt mondták nem jó.A blogger szerint műanyag hátlap van és ugye az kevésbé árnyékol ellenben pl az ifive honlapja azt írja hogy magnézium borítás van, és ugye amiatt lehet rosszabb a wifi vétel!Vajon akkor most milyen hátlappal jön?
Az akkuról áradozik a blogger, ahogy a papírból is látszik.Szóval már csak az a kérdés, honnan vegye az ember?
Hongkongeeken, van vámvédelem bár nem tudom mennyire kell ebben hinni...gondolom ugye az az alapja hogy pár dolláros ajándékként küldik, és akkor nem vámolják meg, ami ugye fasza lenne.
Van még a [geekbuying] de ugye ha onnan jön lehet megvámolják, az +60$
Meg afasttech-en is meg lehet venni.Szóval, ki mire szavaz?
Illetve a smartq tabletet hogy vetted?Mert nem találok a linkelt oldalon semmilyen információt
Itt egy blogger véleménye!
-
sodokan
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni, úgy gondolom a kínai verziók ár/érték arányban jobbak mint az itthon kaphatók.
Kérném a véleményeteket!
[link]A fenti tabletet néztem ki.Az az egyik kérdés hogy magáról a tabletről mit gondoltok, illetve a hongkongeekről.
Szerintem egy 7"-os tablet egy kicsit kicsi, ezért nagyobb képátlójút szeretnék, a 10-9"-osak pedig szerintem már nagyok, igaz, ez 8.9"-os, de úgy gondolom hogy a képernyő felbontása egy fontos tényező és 1280p fölött csak ilyen nagyobb tabletek vannak.Az akkujára 7Ah-t írnak ami ahogy néztem a többi vetélytárshoz képest jobb.Illetve a 2gb ram is vonzó számomra, mert szeretném ha mondjuk egy év múlva is fasza lenne az élmény amit nyújt.Illetve lehet később házilag frissíteni a szoftvereket?Mert telefonra ugye a telefonhoz kell nézni frissített verziót, vagy főzött romot, és arra kis esélyt látok hogy a noname tabletre valaki megcsinálja.
Előre is köszönöm a véleményetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bittorrent topik
- Hobby elektronika
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Amazon Kindle
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest