Hirdetés
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sodokan
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni, úgy gondolom a kínai verziók ár/érték arányban jobbak mint az itthon kaphatók.
Kérném a véleményeteket!
[link]A fenti tabletet néztem ki.Az az egyik kérdés hogy magáról a tabletről mit gondoltok, illetve a hongkongeekről.
Szerintem egy 7"-os tablet egy kicsit kicsi, ezért nagyobb képátlójút szeretnék, a 10-9"-osak pedig szerintem már nagyok, igaz, ez 8.9"-os, de úgy gondolom hogy a képernyő felbontása egy fontos tényező és 1280p fölött csak ilyen nagyobb tabletek vannak.Az akkujára 7Ah-t írnak ami ahogy néztem a többi vetélytárshoz képest jobb.Illetve a 2gb ram is vonzó számomra, mert szeretném ha mondjuk egy év múlva is fasza lenne az élmény amit nyújt.Illetve lehet később házilag frissíteni a szoftvereket?Mert telefonra ugye a telefonhoz kell nézni frissített verziót, vagy főzött romot, és arra kis esélyt látok hogy a noname tabletre valaki megcsinálja.
Előre is köszönöm a véleményetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest