- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
sziasztok sos segítség kellene... egy ismerős ma akar tabletet venni a MM-ban vagy valami normalis boltban semmiképpen nem akar várni az új ipad minire vagy ipadre vagy nexus 7 re,... Mit javasoltok? Kinezett egy ilyet [link]. viszont itt elég szar a kamera úgy hogy én ipad mini javasoltam de tudnátok segíteni? Koszi elore is
mivel ma mindenképpen látni akar valamit úgy gondoltam hogy megbeszéltük olcsó tablet et és ha kijön az ipad mini 2 akkor azt megveszi addig meg jó lesz ez is. elég furcsán hangzik tudom de alapvetően fényképezésre videofelvételre és böngészése szeretné használni fontos az egyszerű és gyors használat.árban max immun 140 ezer forintra gondolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

mivel ma mindenképpen látni akar valamit úgy gondoltam hogy megbeszéltük olcsó tablet et és ha kijön az ipad mini 2 akkor azt megveszi addig meg jó lesz ez is. elég furcsán hangzik tudom de alapvetően fényképezésre videofelvételre és böngészése szeretné használni fontos az egyszerű és gyors használat.árban max immun 140 ezer forintra gondolt
Dr.NX