Hirdetés
- 

PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tjb007
nagyúr
válasz

fateless

üzenetére
						Senki sem mondta, hogy nem mennek a játékok

Annyi lett csak mondva, hogy nem ajánlott arra, de ugye mindenki azt csinál amit akar, akit nem zavarnak az esetleges textúrahibák és a többi GPU-ból eredő negatívum az nyugodtan vegyen ATM7029-es tabletet, nincsen megtiltva
Az sem véletlen, hogy más nem volt hajlandó nekik ilyen célra tesztkészüléket adni.
Ez a "teszt" meg olyan, mintha a Totalcar megkért volna engem, hogy próbáljam ki ezt a Range Rovert, amit ők 10+ év tapasztalat és szakmai tudással a hátuk mögött úgy lehúztak, mint a fene, én meg kiválóra és ajánlottra értékeltem volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
 - Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
 - DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
 - BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
 - iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX