- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek
minő meglepetés, én is tablet ügyben vagyok (és persze elolvastam az eddigieket...), de azért kérdeznék, hátha vannak újabb fejlemények vagy valami amit nem vettem észre...
Szóval tabletet szeretnék venni, az ár képlékeny... alapvetően 35-40k körül terveztem, de nem elképzelhetetlen kicsit feljebb mennem...
Szóval a jelentkezők:
Concorde Tab Speed 8GB.. 35k lesz egy hónap múlva kb, 1280x800, 1 giga ram, a proci nem gyenge tudtommal, és MP4-es mali van benne.. bővíthető, hdmi, szóval királyság
WayteQ xTAB-70dci. Ára kb ugyanott van, felbontás ugyanaz, tár ugyanaz, de gyengébb procival nem? mármint gyengébb gpu és cpu... a többi ugyanaz
Nexus 7 16GB... Na ezt foghúzósan talán még be tudnám választani, ugyanakkor nem bővíthető, nincs hdmi, dnla, de van benne nfc, meg jobb a támogatása... nehéz kérdés...
Szóval mit ajánlotok?
Ami kellene:
1280x800-as felbontás... nem kevesebb...
1 giga ram...
minél erősebb proci
lehetőleg bővíthető
minél több extra feature, gps, nfc, hdmi, OTG...a nexus tárhelye bővíthető otg-vel csatlakoztatott külső tárral, pl pendrive-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux kezdőknek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest