- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek
minő meglepetés, én is tablet ügyben vagyok (és persze elolvastam az eddigieket...), de azért kérdeznék, hátha vannak újabb fejlemények vagy valami amit nem vettem észre...
Szóval tabletet szeretnék venni, az ár képlékeny... alapvetően 35-40k körül terveztem, de nem elképzelhetetlen kicsit feljebb mennem...
Szóval a jelentkezők:
Concorde Tab Speed 8GB.. 35k lesz egy hónap múlva kb, 1280x800, 1 giga ram, a proci nem gyenge tudtommal, és MP4-es mali van benne.. bővíthető, hdmi, szóval királyság
WayteQ xTAB-70dci. Ára kb ugyanott van, felbontás ugyanaz, tár ugyanaz, de gyengébb procival nem? mármint gyengébb gpu és cpu... a többi ugyanaz
Nexus 7 16GB... Na ezt foghúzósan talán még be tudnám választani, ugyanakkor nem bővíthető, nincs hdmi, dnla, de van benne nfc, meg jobb a támogatása... nehéz kérdés...
Szóval mit ajánlotok?
Ami kellene:
1280x800-as felbontás... nem kevesebb...
1 giga ram...
minél erősebb proci
lehetőleg bővíthető
minél több extra feature, gps, nfc, hdmi, OTG...a nexus tárhelye bővíthető otg-vel csatlakoztatott külső tárral, pl pendrive-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Poco F7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest