Hirdetés
- Milyen videókártyát?
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - Mini PC
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen processzort vegyek?

- 

PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

buta29030
tag
válasz

z0d1AK

üzenetére
						De ha csak egyszerű netezés, videózás a cél, akkor
Ne viccelődj velem kérlek! Nincs egy normális böngésző rá. Az egyik ezt nemtudja, a másik azt nemtudja, a harmadik kezelhetetlen, a negyedik ...
Pont erről van szó. Az ördög a részletekben lakik. Ha nekem korábban azt mondja valaki, hogy egy bal egér gombbal való kijelölés és egy kontrolcé-kontrolvé mozdulat összesen 1 másodperce helyett én majd fél percig fogok ügyeskedni, hogy elvében ugyanez valahogy összejöjjön (és akkor még lemarad az első betű, stb), akkor önmagában ez már elég lett volna ahhoz, hogy ne vegyek tabletet.
De mondok mást. Már ne haragudjon a világ, de hogy én nekem 2013-ban ne legyen rajta flash, szilverlájt, jáva és más alkalmazások, hogy ne tudjam megnézni az interneten azt amit én minden napos módon nézegetek, akkor szintén önmagában már ezért sem kellett volna.
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy ..., de hagyjuk. Ez egy fan-topik. Ki fogtok utálni, ha én itt a szarját részletezem. De higgyétek el, ezzel kellett volna kezdeni. Sokan, nagyon-nagyon sokan nem vettek volna tabletet. Mert számukra, számomra felesleges pénzkidobás az egész. Most Karácsonykor talán el is tudnám adni a kéthetes tabletemet, mert éppen hiánycikk, de nem erről van szó, hanem arról, hogy mi a fenéért vettem meg? Mert információ-hiányban voltam. Mert az Androiddal, a tabletel foglalkozó topikokban senki nem tette meg ezeket az összehasonlításokat. Senki sem vette a fáradságot, hogy a szart részletezze. Pedig leginkább erre lett volna szükség!
Uff, én beszéltem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Lexus, Toyota topik
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Delphi programozás
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Tőzsde és gazdaság
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Eredeti játékok OFF topik
 - További aktív témák...

- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
 - Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
 - Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular

- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 96% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX