-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt álok. Sok a választék, olvasok ezt-azt, de nem tudok dönteni. Ezért a ti segítségeteket kérném.
A keretem 75000 ft. Németországban venném meg a gépet. Az elvárásaim: 7" kijelző, min dual core proci, min 16gb, 3G-nek nagyon örülnék, ha nincs akk kábellel megoldható legyen, GPS. Hátlapi kamera jó ha van, de ha nincs akkor az sem probléma. HDMI csatiban meg nem tudom, szerintetek hasznos ha van rajta? Ilyen paraméterekből tudtok nekem mondani egy jó gépet? Én ugyanis döntésképtelen vagyok, vagy várjak még ezzel 1-2 hónap és akkor lesz ilyen?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest