-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt álok. Sok a választék, olvasok ezt-azt, de nem tudok dönteni. Ezért a ti segítségeteket kérném.
A keretem 75000 ft. Németországban venném meg a gépet. Az elvárásaim: 7" kijelző, min dual core proci, min 16gb, 3G-nek nagyon örülnék, ha nincs akk kábellel megoldható legyen, GPS. Hátlapi kamera jó ha van, de ha nincs akkor az sem probléma. HDMI csatiban meg nem tudom, szerintetek hasznos ha van rajta? Ilyen paraméterekből tudtok nekem mondani egy jó gépet? Én ugyanis döntésképtelen vagyok, vagy várjak még ezzel 1-2 hónap és akkor lesz ilyen?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- Apple asztali gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest