Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung monitorhoz HDMI vagy DP kábel?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
merimobiles? ők korrekt cég
pandawill? ők se a lehúzós dealextreme szintje.
wits a81-ek vannak 250USD körül kapacitívvel... na, arra aztán van közösség... szerintem kb a legnagyobb a klónok közül-------------
más: nem támadni szeretnék, mert jó ez a fórum, de kérlek titeket, világosítsatok fel? MIRE kell itt mindenkinek dual core tablet?
Angry birds-nek? vagy az indexet olvasgatni?Mert egy wits a81, vagy hasonló kaliberű társán is elmegy minden, mint a mesében, kb hozza azt a szintet, mint egy középkategóriás robotos telefon (motorola defy pl.)
Szóval tényleg érdekel, hogy ki mire ácsingózik, ha a tabletre gondol... mert gondolom kevesen renderelnének animáciüt, vagy dolgoznának 50-60 réteges psd-vel egy ilyenen...
(hd2-m van, azon robot, de nem tudom, hogy mitől lenne jobb nekem, ha pl 2x ekkora proci lenne benne. Megjegyzem kütyüfan vagyok, az elvárásaim nekem sem alacsonyak, útálom, ha egy rendeszer szaggat, döcög, röcög, tehát a LÉNYEG érdekelne, hogy MIRE kell egy ilyenbe 1gb RAM meg dcTEGRA)és mégegyszer: no offense
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diabetes - Cukorbetegség
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 2042
- Nők, nőügyek (18+)
- Fűnyíró topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest