Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
merimobiles? ők korrekt cég
pandawill? ők se a lehúzós dealextreme szintje.
wits a81-ek vannak 250USD körül kapacitívvel... na, arra aztán van közösség... szerintem kb a legnagyobb a klónok közül-------------
más: nem támadni szeretnék, mert jó ez a fórum, de kérlek titeket, világosítsatok fel? MIRE kell itt mindenkinek dual core tablet?
Angry birds-nek? vagy az indexet olvasgatni?Mert egy wits a81, vagy hasonló kaliberű társán is elmegy minden, mint a mesében, kb hozza azt a szintet, mint egy középkategóriás robotos telefon (motorola defy pl.)
Szóval tényleg érdekel, hogy ki mire ácsingózik, ha a tabletre gondol... mert gondolom kevesen renderelnének animáciüt, vagy dolgoznának 50-60 réteges psd-vel egy ilyenen...
(hd2-m van, azon robot, de nem tudom, hogy mitől lenne jobb nekem, ha pl 2x ekkora proci lenne benne. Megjegyzem kütyüfan vagyok, az elvárásaim nekem sem alacsonyak, útálom, ha egy rendeszer szaggat, döcög, röcög, tehát a LÉNYEG érdekelne, hogy MIRE kell egy ilyenbe 1gb RAM meg dcTEGRA)és mégegyszer: no offense
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX