-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
rewentlow #1949 üzenetére
A többieket meg sztem ne győzködjük, vmiért nem tetszik nekik a cucc, amit én sajnálok, de az ő döntésük.
De! Csak győzködjetek. Ennek itt a helye!
Egyébként azért nem tetszik, mert egy ekkora keretbe biztonsággal belefért volna egy majdnem 13"-os kijelző is. Na-bumm, most mondd, kb 10%-al kerülne többe és kb 20%-al fogyasztana többet. És akkor mivan? Vennék mint a cukrot. Az van. Hozzáteszem: szerintem.
Egyébként sokáig halogattam a netbook vásárlást. Megérte! Már nem azt veszek, hanem tabletet. Vagy ezt is halogassam, amíg aztán egy izét veszek. Mit is? Ja, hogy azt még fel sem találták?
De ez az egész azért nem olyan vicces, mert ugye ezalatt az idő alatt viszont lecseréltem a teljes asztali gépparkomat. Merthogy arra valóban szükségem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest