- Philips LCD és LED TV-k
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
Megvettem tesco gazdaságos MyAudio Tablet Series9 908A kütyüt. Első napi tapasztalatok fém ház tökéletes összeszerelés gyönyörű éles jól olvasható kijelző, hang jó minőségü kicsit halk, de a hozzá adott fülessel tökéletes. Működés gyors röccenésmentes, teljes magyarországi terméktámogatás, kb 10 városban kiépített szervízhálózat, tehát aki vidéki nem kell Budapestre felrohangásznia a problémái miatt /ha egyáltalán van/ 30gb felhő tárhely ingyen, kupon kártyás regisztráció, folymatos szoftverfrissítési lehetőség magyar nyelvő home page oldal! Wifi jelet iszonytos gyorsan veszi és tartja ilyen tabletem még nem volt ami ennyire jól kezelte a wifit! Alapból van a kütyün pl kiváló eBook olvasó szoftver, rendesen nyüstöltem tegnap net, eBook, filmnézés játék telepítés fel le használat nem tudtam kiakasztani, aksi 8000 mAh aksi van benne, 5 óra 30 perc használat után még 39% volt. Ez előtt használtam Concorde 7020, Protab2 xxl, Wayteq xTAB50-et, ezekhez képest magasan best buy vétel 44900ft-ért! Szerintem. Lesz időm készítek kis videót róla!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Philips LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Imperium Galactica 2
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX