Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolBoy323 #15625 üzenetére
Nem tudom, de feltételezem, hogy még nincs rá új fw.
Nekem bejön, pozitívan csalódtam a SoC erejében, rohadt jól néz ki az Infiltrator rajta, és akadás nélkül megy. Igazából nem én fogom használni nagyrészt, mert nekem facebookra és messengerekre kéne, de mivel ezek nem mennek rajta hivatalosan, így kilőve. Anyám meg öcsém fogja használni netezésre, arra bőven jó. De valami módot kéne találni azért arra, hogy menjenek a nem támogatott Market appok. A magyar fejlesztésű AllWinner Mod ugyan átírja a build.propot, mert pl az AirDroid i9100-nak ismeri fel a kütyüt, de a Marketen nem változik semmi...Pedig elvileg pont ez lenne az app lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hardcore café
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Sorozatok
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest