- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LG LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos
üzenetére
Remélem érzed, hogy egyáltalán nem erről van itt szó. De ha már így megkérdezted, valóban nem szívtam még a frissítések felpakolásával, mivel általában 1-2 hetes csúsztatással pakolom fel őket. Plusz szerverre tükrözöm folyamatosan a rendszert...
Továbbá az alap vita arról alakult ki, hogy mi értelme van egy CWM recovery használatának, ami nekem konkrétan full system backupra kell, hogy egy esetleges crash esetén csak visszaállítom és boldog vagyok, ahelyett, hogy szívom a fogamat, mert rajta vannak a munkáim és az accountjaim, és minden beállításom... És a cwm használatát kérdőjelezte meg a kedves fórumtárs, nem konkrétan a főzött romét(amit mellesleg nem használok, mivel a személyes adataimat én is féltem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
Dr.NX