- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
Kis hardware-es kérdés, szórakozás szempontjából mennyire számít az, hogy egy tabletben 2 vagy több magos a cpu vagy több mint fél giga ram van benne? Nem igazán vagyok otthon se android és főként nem tablet téren még így nem tudom, hogy mennyivel jobbak azok?
Van pl. egy pár játék vagy alkalmazás ami erősebb hardware-t igényel és nem viszik ezek? Vagy neten talán akadnak dolgok amikhez erősebb gép kell?
Pc/laptop-on ugye általában az átlagos árú gép is elvisz mindent csak max nem legdurvább grafikán vagy nem egy 27"-os kijelzőn bámulom a dolgokat hanem egy 19"-oson de tableteknél nem igazán tudom, hogyan oszlik meg ez alapján a hozzájuk kapható tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest