Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
Kis hardware-es kérdés, szórakozás szempontjából mennyire számít az, hogy egy tabletben 2 vagy több magos a cpu vagy több mint fél giga ram van benne? Nem igazán vagyok otthon se android és főként nem tablet téren még így nem tudom, hogy mennyivel jobbak azok?
Van pl. egy pár játék vagy alkalmazás ami erősebb hardware-t igényel és nem viszik ezek? Vagy neten talán akadnak dolgok amikhez erősebb gép kell?
Pc/laptop-on ugye általában az átlagos árú gép is elvisz mindent csak max nem legdurvább grafikán vagy nem egy 27"-os kijelzőn bámulom a dolgokat hanem egy 19"-oson de tableteknél nem igazán tudom, hogyan oszlik meg ez alapján a hozzájuk kapható tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van pl. egy pár játék vagy alkalmazás ami erősebb hardware-t igényel és nem viszik ezek? Vagy neten talán akadnak dolgok amikhez erősebb gép kell?
Dr.NX