- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
A virágboltos 4K remuxok nagy része hdr-es, sötét lesz a kép S905-ön, ez hamar ki fog derülni.
A jobbfajta kábelt kösd a tévé és a box közé, de elvileg nincs köztük különbség, a jelátvitel digitális.(#47978) Anonymus23: vedd azt amelyik tetszik, vagy gyorsabban ideér áfa nélkül, CE-nek nincs szüksége 3 GB memóriára, még a 2 is bőven sok.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
Topikgazda
Igen, át fog jutni. Nem vagyok erősítő guru, de ezt írják a linkeden: "A beépített HDMI funkció a legmodernebb HDR (Dolby Vision Compatible, Hybrid Log-Gamma), 4K/60p és 4K upscaling."
A Mini MX III S905 procis, tudja a 4K-t, de nem tudja a HDR-t.
Hopp, ez a csőrös megelőzött, mindegy most már nem törlöm ki.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
Inkább egy X92, a GT1-ből belefuthatsz hamis ramos példányba.
Ha az erősítőd tudja dekódolni a hd hangokat és továbbítani a 4K/HDR-t, akkor a kábelezés: box - hdmi - erősítő - hdmi - tv.
Ha nem tudja, akkor: box - hdmi - tv - hdmi arc - erősítő, vagy a hangot viheted optikán is, akár a boxból is, különbség nem lesz.(#47970) Anonymus23: ezek a noname boxok csak CE-el alkalmasak arra amit szeretnél, ez már mókolás, az időigénye kb. 5 perc + olvasgatás előtte 2-3 óra.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Azóta nagyon változás történt és szerintem nem lehet simán frissíteni de majd valaki megírja ha neki sikerült.
MXIII-hoz Realtekest használtam, nekem azzal volt jó.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
LE7-ről frissítettél volna LE 8.2.3.1-re? Szerintem írj egy új img-t, a régi LE "ROOT" néven nevezte el "címkét", az új meg "LIBREELEC" nevet használ. Én nem küldtem volna rá a frissítést.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Erre valakinek lenne ötlete? Valamit elszúrhattam updatelés során, és jelenleg téglaként funkcionál a lejátszóm...
Egy MiniMxIII LE 8.2.3.1-es update során az alábbi hibaüzenetet kapom, utána se kép se hang:
Error in mount flash: mount_common: Could not mount LABEL=LIBREELEC
sh:cant access tty; job control turned offKöszi előre is!
-
Digitalis
senior tag
Nálam meg a 8.90.4 LE-n dobálta fel ezt random. USB-n is, SD-n is. ( Could not mount LABEL=LIBREELEC) 8.2.3.1-en nincs ilyen probléma.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Stehe
aktív tag
Huh, valamit nagyon elszúrhtattam, miután a leírás alapján az UPDATE könyvtárba áttettem a 8.2.3.1-es LE img fájlt, illetve a devicetree fájlt, az alábbi hibaüzenetet kaptam bootolás után:
Error in mount flash: mount_common: Could not mount LABEL=LIBREELEC
sh:cant access tty; job control turned offUgyanezen a kártyán előtte rendesen futott az LE egyik 7-es verziója. Arra gondoltam, hogy a devicetree lehetett a rossz, de azt innen töltöttem le. Kipróbáltam a gxbb_p200_2G_1Gbit.dtb és gxbb_p200_2G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb verziókat is, de nem jó.
Mi lehet a probléma? Illetve melyik decivetree fájlt kellene használnom? Az eszköz egy Beelink MiniMxIII 2 GB rammal és gigabetes UTP-vel.
-
DoItYourself
Topikgazda
-
adi1234
tag
Cat 5E-s a kábel minimum?
Más eszközre tud másolni nagyobb sebességgel ?Nem szakadozik meg a másolás ?
Ha igen akkor szálszakadásra gondolok a kábelen.Hálókártyát nem szokta alaphelyzetbe állítani ?
Ha igen akkor driver vagy hibás háló kártya .A hálózati helyet hozzá kell előtte adni . Utána majd tudsz tallózni a megosztott mappák között.
[ Szerkesztve ]
:)
-
-
Stehe
aktív tag
-
interstate76
addikt
A KoRe wifin keresztül kommunikál, ezért nem tudod vele bekapcsolni.
Ha csinálsz otthoni csoportot, akkor tudsz zenéket lejátszani a hálózaton lévő eszközökön. Windows alatt nekem így működik. Ill. ezer éve próbáltam, akkor működött.
Movies/Add Videos, Music/Add Music.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Szegedin
tag
1. Mar megirta valaki, hogy API hozzaferes kell
2. Tuti ez a funkcio a DLNA? Egyebkent okos teveket lehet a youtube apk-val parositani, nem tudom, hogy ez TV box-szal megy-e. Play videos on your TV! Inkabb javasolnam a Youtube for Android TV-t
3. A korabban irt Miracast a te baratod
4. Igen, az IR taviranyitok eleg kis szogben mukodnek, javasolt valamilyen RF-es taviranyito, tobbet tud, barhonnan mukodik. En egy T3-M legegeret hasznalok. -
blakey
titán
A táv minden írányból működik, nagyon jól veszi a jelet, ha nálad nem akkor valószínűleg takarásban van, stb.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Nem, azért tették rá az optikai csatit, hogy ha van Minidisc lejátszód akkor át tudd küldeni a lejátszóra felvételek készítésére vagy ha van egy komolyabb rendszered akkor optikai kábellel csatlakoztatod az erősítőhöz.
(#9654) Kerio
Nyomhatsz egy gyári visszaállítást, de azért nem lehet szoftveres gond, mert többünknek hibátlanul működik, ráadásul bárhonnan veszi a jelet, nem kell közel menni, stb.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
A "Mini HIFI-n" az optikai csati nem kimenet véletlenül? Többnyire a CD miatt tettek régen optikai csatit, hogy MD-hez lehessen csatlakoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
Ha ez egy Mini MXIII, akkor az a dtb.img kell hozzá, aminek Realtek végű a neve, pár napja írta blakey.
Ha a LibreELEC beállításoknál bekapcsolod a sambát, akkor a Windows hálózatokból lehet látni a LE fájlrendszerét - így rá lehet másolni az új dtb.img-t is, vagy akár egy másik LE verziót az Update könyvtárba, még a visszafele frissítés (downgrade) is működik. A lényeg, hogy minden LE verzióhoz saját dtb.img garnitúra van.
Most olvasom, hogy android alatt se szól az spdif. Jó az az üvegszálas kábel? Ellenőrizd a csatlakozásokat, erősítő beállításokat is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- OpenMediaVault
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Mercedes topic
- Cyberpunk 2077
- Windows 10
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁÍTÁS! HP OMEN 45L GT22-1004NG számítógép - Intel i9 13900K 32GB RAM 2TB SSD RTX4080 16GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
- AMD Ryzen 3 3100 (16 MB Cache 3.9 GHz), 16 GB 3200 MHz Ram, RTX 2060, 256 M.2., 512 GB SATAIII SSD.
- MANDA GAMER-PC, MSI B560 WiFi&BT, RTX 3060 12GB, i5-11400F, 32GB DDR4, 1.5TB PCIe M.2 SSD, 750W 80+
- Lenovo V50s SFF, i7 10700, 16GB, 512GB SSD v. barebone
- Acer Revo Cube mini PC
- Eladó Fujitsu számítógép!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest